Designa din logotyp i teknikstaden Linköping

Fram till slutet av 1930-talet var Linköping ingen större stad. Dock hände något speciellt denna tid då Saabs flygindustri började expandera och växa snabbt. Det beslutades att Linköping skulle bli navet för svensk flygindustri med tanke på stadens goda tillgång till kompetent arbetskraft. Därefter dröjde det inte lång tid förrän Linköping blev Sveriges flyghuvudstad. På 1960-talet grundades Linköpings universitet som förstärkte stadens högteknologiska profil ytterligare. Staden har blivit känd för sin högteknologiska industri och tillverkning av stridsflygplan som tillverkas av Saab AB, som också är en av de största arbetsgivarna i staden.

Profilera dig och skapa din logotyp

Förutom Saab har Linköping en stark närvaro av IT-bolag som Cambio Healthcare Systems AB, Ericsson, IFS AB, Motorola, Toyota och många andra. Numera är Linköping ett centrum för högteknologisk industri och mjukvaruutveckling. Föga förvånande väljer många företag, stora som små, att etablera sig i Linköping och bli inspirerade av denna högteknologiska miljö. I Linköping har du fördelen att kunna anlita designbyrån Klingit som har en hög kompetens inom design av logotyp, annonser, illustrationer och rörlig grafik. Det är speciellt logotypen som behöver designas av duktiga designers eftersom det kommer vara din unika representation. Den ska vara unikt utformad för att känna igen ditt företags produkter eller tjänster.

Klingits erfarna designers vet vad som krävs för att skapa en logotyp som sticker ut och är attraktiv för potentiella kunder. Dessutom får du ditt första utkast inom 48 timmar efter en beställning utan att behöva boka ett fysiskt möte! Det är detta du kan förvänta dig när du etablerar dig i Linköping och påbörjar din profilering av företaget.

Att låta en professionell designbyrå som Klingit utforma den grafiska profilen för ditt företag har många fördelar. Några av dessa presenteras härnäst, läs vidare!

Topp 3 fördelar med professionella designers

1. Kvalitet – Designbyråer har djup kunskap om design och erfarenhet av att designa många vackra logotyper. De känner till de viktigaste faktorerna att ta hänsyn till som ger ett professionellt intryck.

2. Kostnadseffektivt – En professionell designbyrå som Klingit erbjuder dig olika prispaket att välja mellan, vilka är Marketer, Production och Creative. Det här låter dig välja det bästa alternativet baserat på din budget.

3. Förståelse – Det är inte vilken lekman som helst som förstår din affärsnisch, så det bästa alternativet är att anlita en professionell designbyrå som förstår marknaden.

 
 
 
videozoom